topenergievergelijken.nl

Energie

energie

In huis word veel energie verbruikt. Denk maar aan de gerechten die je maakt in de keuken, en ook de verwarming kost veel energie. De maandelijkse kosten van de energierekening kunnen dan ook hoog uitvallen. Zo blijkt het dat veel Nederlanders veel te veel geld betalen aan hun energierekening, aldus energievergelijkingswebsite www.EasySwitch.nl.

Zelf besparen op energie

Wij geven je een aantal tips mee zodat je vandaag nog kunt beginnen met het besparen van energie. De eerste tip die we hebben is om bij het koken niet meer water te gebruiken dan dat eigenlijk nodig is, dus geen volle pan of waterkoker. Het kost immers energie en geld om water op te warmen. De tweede tip is om alle deuren in het huis te sluiten. Verwarm dan ook alleen de ruimtes waar je veel tijd besteedt. Een andere tip is om de thermostaat in de nacht op een lagere temperatuur te zetten. Je bent dan immers toch aan het slapen en de verwarming aanzetten is dan verspilde energie. Hetzelfde geld op het moment dat er niemand thuis is. Ook dan is het niet nodig om de thermostaat aan te laten staan.

Een andere tip is om apparaten uit te zetten wanneer je deze niet gebruikt. Wanneer je ze namelijk aan laat staan kost dit energie. Dit wordt ook wel sluipenergie genoemd.

Duurzame energie

Duurzame energie word steeds meer gebruikt en is dan ook zeer milieuvriendelijk te noemen. Zo wil de Europese Unie dat in 2030 27% van alle verbruikte energie duurzaam is. In Europa zijn er grote verschillen tussen de landen, op dit moment is Zweden een van de landen die het meest bezig is met duurzame energie. Zweden word gevolgd door Finland en op een derde plek staat Letland. Nederland staat op dit moment bijna onderaan een ranglijst van Eurostat en daarom gaat de Nederlandse overheid de komende jaren meer tijd en geld besteden aan de toelichting over duurzame energie.

Vergelijk je energierekening en bespaar honderden euro’s

Door alle energie aanbieders te vergelijken kun je er snel achter komen welke aanbieder het goedkoopste voor jou is en het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Dit vergelijken kun je doen op de website van www.Energie-Vergelijken.com. Vergelijk energie en bespaar honderden euro’s per jaar.

Mobiele versie afsluiten